Д-р Султанка Петрова: Слагаме край на изборния туризъм

Д-р Султанка Петрова: Слагаме край на изборния туризъм

22 март 2017  |   0 коментара

Днес е важен ден за нас, Обединените патриоти. Моите колеги затвориха границата и успяхме да спрем голяма част от автобусите с хора, които идват да гласуват в България. Време е да кажем стига! Вие съгласни ли сте съседна Турция да решава нашата съдба и да определя нашето бъдеще?

С този въпрос д-р Султанка Петрова се обърна към присъстващите граждани в залата на читалище „Възраждане” в кв. „Подуяне”. Там се проведе среща между избирателите и кандидати на Обединените патриоти.

Д-р Султанка Петрова е втора в листата с кандидати за народни представители от на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” в 24 избирателен район в София и председател на Националната женска организация на ВМРО.

Изказването ѝ бе посрещнато с ръкопляскания и възгласи. Хората бяха категорични, че трябва да се сложи край на изборния туризъм.

Срещата започна с концерт на Ансамбъл „Гоце Делчев“.

България е най-святото нещо за всеки един от нас. За всички, които слушахме тази прекрасна музика и танцувахме българско хоро, за всички, които обичаме Майка България, за всички, които носим фолклора, културата, историята в сърцата си. Това трябва да предадем на нашите деца, заяви емоционално д-р Петрова.

Ние сме Вашият глас в българския парламент. Отстоявахме до последно интересите на всеки един български гражданин. Защитавахме интересите на българския пенсионер. Две години се борехме за правата на българските деца, на хората с увреждания, защото никой досега не повдигна тази тема, защото всички говореха преди избори и после забравяха тези толкова важни неща за всеки един от нас, каза още тя.

Кандидатът за народен представител разкри, че навсякъде я посрещат с аплодисменти. На улицата ме прегръщат и целуват и казват, че вярват в Обединените патриоти, че ще променим живота на българите в Родината ни, посочи кандидатът.

Ето какво още сподели д-р Султанка Петрова с хората:

Бъдещето на България е в нашите ръце. От 27 години ни разделят. От една седмица ни разделят и на мюсюлмани и християни. Ние искаме промяна и възраждане на Майка България. Ние живеем в една родина, ние сме едно семейство, ние сме един род и трябва да запазим нашата идентичност, такава, каквато е предадена от нашите деди. И нито крачка назад, защото това е България. Ние заедно трябва да променим България, Вие сте нашата сила, вяра и надежда. Надежда, която трябва да изведе България на правия път. Път към ред, справедливост, сигурност, път, който ние начертахме преди две години, следваме безвъзмездно и ще продължим да следваме и в следващия парламент на България.

Тези, които окрадоха нашите родители, тези, които накараха възрастните хора да намират изход за своя живот в кофите за боклук, тези, които създадоха хиляди милионери за сметка на милиони бедни български пенсионери. Това ние не искаме и това не е нашата България. Трябва да я възродим за бъдещето на нашите деца и на нашите внуци.

Желая Ви здраве, желая Ви вдъхновение, желая Ви много успехи. Всички заедно можем да променим нашето прекрасно семейство. Семейство, в което да се обичаме, да бъдем здрави, щастливи, да виждаме повече детски усмивки, деца, които да казват „мамо, обичам те”. Това е моята България!

България на социална справедливост, България на доброта, на сигурност, България, която да върне младите хора от чужбина, Вашите, нашите деца и внуци, които предпочетоха да отидат да работят като сервитьори, като охранители, защото бяха прокудени от родината. В последните години закриха предприятия, унищожиха заводи, защото бяха натирени инженери, асистенти, лекари, професори, за да търсят препитание и перспектива по света. Ние ще променим България, вярвам във Вас, вярвам в себе си в моите сили. Но аз съм силна, защото Ви има Вас!

Подкрепете д-р Султанка Петрова, като гласувате с № 17 за „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, и изберете преференция № 2.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *