Д-р Султанка Петрова откри конференция „Златните сърца говорят“

Д-р Султанка Петрова откри конференция „Златните сърца говорят“

22 януари 2020  |   0 коментара

Разработването на Стратегията за корпоративна социална отговорност е в отговор на политическата ангажираност на българското правителство за подобряване качеството на живот на населението и повишаване на конкурентноспособността на икономиката ни.

Това каза заместник-министърът на труда и социалната политика д-р Султанка Петрова при откриването на конференция под надслов „Златните сърца говорят”.

Конференцията се организира във връзка с провеждането на шестото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце”.

В своето изказване заместник-министър Петрова подчерта, че социално отговорното поведение в полза на обществото е мисия, съчетала в себе си строги принципи, личен избор, самосъзнание и светоусещане.

Общата ни цел е да създадем онези условия и среда, които да дадат увереност на бизнеса и на другите организации, че бидейки социално отговорни, те ще повишат своята добавена стойност и ще допринесат за по-добро общо благосъстояние. Благодарение на Вашите „златни сърца“ тази цел е все по-достижима, каза в заключение д-р Петрова.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *