Държавата и общинската администрация саботират блокадата на Патриотите

Държавата и общинската администрация саботират блокадата на Патриотите

24 март 2017  |   1 коментар

Ако правителството бе взело нужните мерки, които да ограничат намесата на Турция във вътрешните работи на страната и в изборния процес, то нямаше да се налага да блокираме пунктовете на българо-турската граница.

Това написа в страницата си в социалната мрежа лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов по повод съобщението на Министерски съвет, че ако „движението не бъде възстановено, органите на реда ще предприемат предвидените по закон мерки“.

Не ние сме нарушителите, а тези, които пред националните медии заявиха, че ще гласуват и в България, и в Турция. Това е недопустимо нарушение, срещу което трябва да има адекватни действия, а не да се плашат протестиращите, допълва Каракачанов, който е на граничен пункт „Капитан Андреево“.

Ние сме български патриоти и сме дошли на българската граница да защитим националните интереси и да спрем екскурзиантите-туристи на Ердоган, а не да се сражаваме с българските полицаи. Ние уважаваме органите на реда и отправяме апел към всички протестиращи за толерантно отношение към тях, категоричен бе Каракачанов.

Той декларира, че един от първите законопроекти, които ще внесат, ще бъде за премахване на възможностите на следващи избори да се извършват подобни нарушения и да се попречи на външното вмешателство на български избори.

Тогава ще се види на дело кои са истинските патриоти в българския парламент, които ще подкрепят тези законови мерки, посочва лидерът на ВМРО.

Каракачанов неведнъж сигнализира българските институции за организирания от турската държава изборен туризъм, подготвените около 1000 автобуса с гласоподаватели за протурските партии, както и за практиката за двойно гласуване на едно и също лице.

Патриотът информира, че е изпълнено изискването на Закона за събранията, митингите и манифестациите и има уведомление, подадено по надлежния ред на 23 март 2017 г., като се посочва, че акцията ще продължи от 11.00 ч. на 24 март до 11.00 ч. на 26 март.

Ние ще защитим родината си! България над всичко, завършва емоционално обръщението на Каракачанов.

Коментари

  • Огнян Велинов

    март 25, 2017 в 11:17

    Не мисля, че ВМРО може да се коалира с БСП след изборите. Защо? Защото БСП субсидира ПП "Възраждане" с цел да откраднат наши гласове. Е, как да се коалираме с хора, които ни крадат? Кражбата може да достигне около 1%!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *