ДПС „страхува“ българските турци и извива ръцете на властта

ДПС „страхува“ българските турци и извива ръцете на властта

17 май 2014  |   0 коментара

Кафето, което пиха в Кърджали Бойко Борисов и Лютви Местан, е проява на политическото задкулисие в България – двамата се разбраха за техния партиен интерес, без да се интересуват какво става с обикновения българин.

С тези думи заместник-председателят на ВМРО и кандидат за представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки се обърна към кърджалии по време на обиколката „Реванш за българския народ“. По традиция срещата започна с изпълнение на българския химн, а всички присъстващи застанаха на крака.

Патриотът символично смачка пластмасова чаша за кафе, показвайки каква е амбицията на ВМРО – изваждане на ДПС от властта и прекратяване на порочните управленски практики.

Монополът върху изкупуването на тютюна се държи от ДПС. Като пример Джамбазки даде факта, че изкупната цена на тютюна в Гоце Делчев е 7 лева, а в Кърджали – 4 лв.

До вас е границата, в Гърция цените започват от 10 евро. Ние сме част от един и същ пазар, защо цената е с такава разлика, запита заместник-председателят на ВМРО и посочи причината - разликата отива във върхушката, която държи в страх българските турци, „страхува“ ги, и извива ръцете на всички останали.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *