Доц. Михов: Патриоти, а не туристи, ще изпратим в Брюксел

Доц. Михов: Патриоти, а не туристи, ще изпратим в Брюксел

28 март 2014  |   0 коментара

Свищов бе поредната спирка на турнето „Реванш за българския народ“

Коалиционните партньори от ВМРО, ББЦ и ЗНС се срещнаха с гражданите на Свищов в салона на най-старото българско читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови“.

Всички ни казват, че България загива и че българите се изселват, аз бих казал, че българите се изправят. С тези обнадеждаващи думи доц. Милен Михов, член на ръководството на ВМРО, се обърна към присъстващите в залата.

Той обясни, че в България има едно младо поколение, надъхано с ентусиазъм да живее по-добре.

Имаме българи, които работят, а не чакат помощи, имаме пенсионери, които макар и бедно, живеят достойно. С нашия труд и почтеност ще изправим България, силна и обединена, стожер на Европа и на Балканите, допълни Михов.

Нашето призвание е да изпратим в Брюксел не туристи, а патриоти - европейски представили на България, които да защитават националните ни каузи и да работят за доброто на българския народ, посочи още представителят на ВМРО.

От сцената председателят на „България без цензура“ Николай Бареков прочете бележка, връчена му от гражданин на Свищов. В нея е написано, че хората искат възмездие за политиците от прехода.

Това е нашата задача, обясни Бареков – да донесем това възмездие на хората, всички грабители на държавата трябва да понесат вината си. Длъжни сме да задържим младите в България, а това ще стане чрез работни места и достойно заплащане – за това и ще работим, допълни още той.

Певицата Деси Добрева и ансамбъла на Нешка Робева поднесоха на свищовлии емоционално представление, повдигащо българското национално самочувствие.

След края на културната програма Николай Бареков, Милен Михов, Борислав Панайотов от ЗНС, Калина Крумова от „Евромайки“, заместник-председателите на ББЦ Росен Петров и Ангел Славчев и народният представител Светлин Танчев разговаряха неформално с много от гостите на спектакъла. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *