Доц. Михов: Велико Търново е извор на духовност, която обединява хората

Доц. Михов: Велико Търново е извор на духовност, която обединява хората

16 април 2019  |   0 коментара

Направеното преди 140 г. от строителите на нова България е много важно. Но тогава политическите противоречия и борби стигат до границите на националните интереси. И оттам започват работата за общото благо. Това обединение представлява пример, който трябва да следваме.

Това коментира пред БТВ народният представител от ВМРО, избран от Велико Търново, доц. д-р Милен Михов преди тържественото заседание на Народното събрание в старата столица. Депутатите от ВМРО носят пръст от всички краища на България, която символично ще бъде събрана в църквата „Свети Никола“.

Милен Михов, който е историк, заяви, че и преди 140 години е имало примери на остри политически схватки и остра риторика, така че не би трябвало да е изненада всичко това, което виждаме и в днешния парламент.

Изключително съм радостен, че в днешния ден опозицията и БСП са тук, защото това потвърждава за сетен път, че Велико Търново е извор на духовност, която обединява хората, категоричен е доц. Михов.

Надявам се всички народни представители, тръгвайки си от залата на учредителното Народно събрание, ще отнесат със себе си едно късче на отговорност и обединение, заяви в заключение народният представител от ВМРО.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *