Доц. Милен Михов е предложен за водач на листата за 4 МИР Велико Търново

Доц. Милен Михов е предложен за водач на листата за 4 МИР Велико Търново

08 февруари 2017  |   0 коментара

Десет кандидати за народни представители номинира ВМРО – Велико Търново. За водач на листата е избран заместник-председателят на партията доц. Милен Михов.  В 43-то Народно събрание Михов бе депутат от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, избран от 4 МИР Велико Търново, член в постоянните парламентарни комисии по образование и отбрана.

В номинациите за избори за 44-то Народно събрание следват общинският председател на ВМРО в Горна Оряховица Кирил Кирилов, известният икономист, планинар и футболист Йордан Грозданов, търновският общински съветник Николай Цонев, ръководителите на структурите в град Елена и Павликени.

Борба с бедността и битовата престъпност, балансирана външна политика между Изтока и Запада, защита на българската държавна граница, отблъскване на нелегалната миграция са част от приоритетите, издигнати от воеводите. На предстоящия вот ВМРО се явява в коалиция с НФСБ и АТАКА, както на президентските избори.

Нямаме притеснения нито от новите, нито от старите политически проекти. Ние сме убедени в своята правота, в доверието на хората и мисля, че резултатите от тези избори за пореден път ще изненадат някои анализатори, които под маската на социологическо проучване или експертно мнение водят прикрита кампания в полза на партиите на статуквото,  коментира доц. Михов.

Според него е важно за кого се гласува, а не по какъв начин. Машинното гласуване е периферен въпрос, а не съществен, смята политикът.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *