Доц. д-р Милен Михов: Ратифицирането на договора на НАТО с Македония е успех за България

Доц. д-р Милен Михов: Ратифицирането на договора на НАТО с Македония е успех за България

21 февруари 2019  |   0 коментара

Демокрацията има две страни – управляващи и опозиция, и когато едната страна липсва, това не е добре, каза той

Ратифицирането на договора на НАТО с Македония е успех за България. Трябва да кажа, че в последните 100 години Вардарска Македония беше в държави, които водеха недобронамерена политика към България.

Това каза народният представител и заместник-председател на ВМРО доц. д-р Милен Михов в ефира на предаването „Денят на живо” по Канал 3.

Днес армиите на Македония и България са съюзнически армии. Те имат вече общи цели. Неволно се роди друга формула и беше цитирана в македонските сайтове, а именно, че ВМРО е нарекла Македония „братска“. Това, родено от езика на добронамереност, определение като че ли може да бъде много точно за отношенията ни, заяви депутатът от ВМРО.

БСП е столетна партия и тя често греши, в това сме се убедили. Не виждам какво ще спечелят от тяхното отсъствие от парламента. Не са в печеливша позиция. БСП се е превърнала в олицетворение на обвиненията си към ГЕРБ, каза доц. Михов.

Ние смятаме, че е разумно прагът за избор на населени места да бъде доведен до 150 избиратели. Искаме връщане на старото правило. На следващо място връщане на преференциите, не виждам разумен аргумент, който да е в полза на тази промяна, която прие Народното събрание, освен това в само в партийните централи да нареждат партийните листи, обясни депутатът от ВМРО.

Вижте още във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *