Доц. д-р Милен Михов е номиниран за кандидат-кмет на Велико Търново

Доц. д-р Милен Михов е номиниран за кандидат-кмет на Велико Търново

21 август 2019  |   0 коментара

Другите две номинации са заместник областният управител Ивета Кабакчиева и общинският лидер на воеводите Евгени Коев

Народният представител от ВМРО доц. д-р Милен Михов е номиниран за кандидат-кмет на Велико Търново. Другите две номинации са заместник областният управител Ивета Кабакчиева и общинският лидер на воеводите в старата столица Евгени Коев, съобщава „Труд“.

Готвим се усилено за местните избори. ВМРО е в добра кондиция в цялата Великотърновска област. Кампанията ни ще премине под мотото „Избирай мажоритарно, гласувай преференциално“. Оптимист съм и това ще е поредната голяма крачка на ВМРО, каквато е тенденцията през последните 8 години, изтъкна доц. Михов.

Той подчерта, че на местния вот ВМРО ще участват с пълна листа за общински съветници, както и със собствени кандидатури за кметове освен във Велико Търново, но и в общините Златарица и Горна Оряховица. В общините Елена, Полски Тръмбеш, Павликени, Свищов ще подкрепят кандидатурите на настоящи успешни кметове.

Водим преговори за съвместно участие в местните избори с други партии. Добър диалог на местно ниво имаме с НФСБ, а ако намерим хората на „Атака“, ще разговаряме и с тях, заяви доц. Михов.
По отношение на коалицията „Обединени патриоти“ депутатът коментира, че предстои да се направи рекапитулация за изпълнените и неизпълнени обещания през последните 2 години. ВМРО ще заседава и ще предложи програма с приоритети за остатъка от управлението на настоящото правителство, което според доц. Михов ще изкара мандата си.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *