Достойни патриоти оглавяват редица кметства в страната

Достойни патриоти оглавяват редица кметства в страната

02 ноември 2015  |   1 коментар

След приключване и на втория тур на изборите за местна власт стана ясно кои кандидати, издигнати от ВМРО, получиха доверието на своите съграждани и бяха избрани на балотажите за общински кметове и такива, оглавяващи кметства.

ВМРО оглави и четирите кметства в община Сандански, за които се яви на втори тур. Новите кметове от ВМРО са Методи Фетвов в Левуново, Светослав Джоров в Лешница, Величка Каталска в село Струма и Славчо Бисерков в Лебница. Така кметове-войводи ще ръководят общо девет кметства в региона.

Кандидатът на „ВМРО-Нова България“ за кмет на Елин Пелин Ивайло Симеонов е новият кмет на общината. Към момента той е доцент в Техническия университет – София, преподавател по мениджмънт на високите технологии, иновации и предприемачество.

Георги Полихронов от ВМРО спечели изборите в Ясна поляна, община Приморско, като това ще е вторият му кметски мандат в селото.

В пловдивския район „Южен“ победител е кандидатът на Патриотичния фронт Борислав Инчев.

В с. Мърчаево, Софийско, за кмет на кметството с подкрепата на 54.90% от гласувалите бе избран кандидатът на ВМРО Гергин Георгиев. Той е едва на 23 години, но има амбицията да възроди селото и да отстоява принципите на патриотичната организация.

За кмет на Павел баня бе избран Станимир Радевски, издигнат от ВМРО, „Българска социалдемокрация“, АБВ и Реформаторския блок, като за него са гласували 50.24% от избирателите.

Георг Спартански, подкрепен от реформаторите и патриотите, е новият кмет на Плевен, избран с гласовете на 53 % от местните жители.

Коментари

  • ЕВГЕНИ

    ноември 03, 2015 в 8:30

    Да отдадем заслуженото и на Пенчо Чанев, за пореден мандат кмет на община Златарица, област Велико Търново, спечелил доверието на своите съграждани още на първи тур от изборите!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *