Димитър Антов: ВМРО влияе на хората чрез идеи

07 ноември 2019  |   0 коментара

По време на кампанията проведохме много срещи с хора, много тичане имаше. Опитахме се да разширим електората си – да привлечем хора, които се чувстват патриоти, а не леви или десни, такива, които харесват българщината и българското, както и без значение дали са по-консервативни или по-либералния в личния си живот.

Това заяви в предаването „Точка на кипене“ по Национална телевизия България 24 общинския съветник в София от ВМРО Димитър Антов.

Видя се, че партиите, които имат много пари – ГЕРБ и БСП, налагат своята воля. Ние от ВМРО търсим да влияем на хората чрез идеи, посочи той.

Съветникът разкри, че по време на кампанията е имало кандидати, които са обикаляли из кварталните магазинчета и кафенета и са забранявали на хората да поставят рекламни материали на други кандидати. На пенсионерски клубове е било забранявано да организират срещи с политически групи.

От думите на Антов стана ясно, че очакванията на ВМРО са били да реализира поне пет мандата в Столичния общински съвет. Но и това, което реализирахме – четирима съветника, е постигнато с много труд, обясни той.

Можеше да спечелим от остро противопоставяне на ГЕРБ в София, но избрахме да водим ясна кампания, с разписани точки в нашата програма, каза съветникът от ВМРО.

Димитър Антов смята, че основен проблем в столицата е корупцията. Има по веригата много неработещи, които взимат по нещо, и накрая реално работещите всъщност се изтощават и ще рухнат, каза той.

Като слабост в политиката на управляващите в София от ГЕРБ Антов посочи, че са се опитвали да угодят на всички, което няма как да стане.

Т.нар. гробищни цигански банди бяха оставени да вилнеят. Битка срещу тях поведе ВМРО и Карлос Контрера и донякъде я печелим, разкри Димитър Антов.

От думите му стана ясно, че ВМРО ще работи за запазване на родната културна идентичност и защита на българския бизнес. Много българи, живеещи в чужбина, искат да се завърнат и да инвестират в родината, но това може да се случи единствено тогава, когато се прекратят порочните практики на чиновническо-административния рекет и клиентелизъм, заяви Антов.

Вижте цялото интервю във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *