Джамбазки ще се бори за икономическо възраждане

Джамбазки ще се бори за икономическо възраждане

29 април 2014  |   0 коментара

В годините на прехода видяхме колко е мъжко да се обещава и как е човешко да не се изпълнява. Слушайте внимателно кой и какви ангажименти поема пред вас, избирателите, заяви заместник-председателят на ВМРО и кандидат за евродепутат Ангел Джамбазки пред хората в препълнената зала на читалище „Заря“ в Хасково.

Той е втори в листата на коалицията „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ с номер 28 в интегралната бюлетина. Отбелязвайки 2 в дясното поле за преференции, българските граждани гласуват мажоритарно за Ангел Джамбазки.

Според него заради неотговорното поведение на политиците на България се гледа не като на страна еврочленка, а като на страна евроидиот. Не усвояваме европейските пари и затова сега дори се налага и да връщаме. Това е резултат от избирането на хора, които не могат да управляват, посочи кандидатът за представител в ЕП.

Друг сериозен проблем, който засегна Джамбазки, е младежката емиграция. С каквито и дипломи да са, отиват в чужбина и берат малини и слушат капризите на гръцката баба, но търпят, защото нямат алтернатива. Трябва сериозна реформа в образователната система, обвързана с последваща възможност за развитие на младите на пазара на труда в България, допълни той.

Нужна е промяна и тя е възможна на предстоящите избори на 25 май с бюлетина номер 28, завърши Джамбазки.

Представители на ВМРО от региона и заместник-председателят на партията посетиха и Димитровград, където се срещнаха с десетки симпатизанти. Пред тях Джамбазки обясни, че коалицията „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“ си поставя за цел да елиминира ДПС от ролята ѝ на политически балансьор, както и провеждане на предсрочни парламентарни избори.

България има нужда от млади и неопетнени политици, които да възродят икономиката, за да може българският гражданин да живее по достоен начин, в сигурност и материална обезпеченост. Трябва да повярваме, че утрешният ден е в нашите ръце. Аз не ви обещавам неизпълними чудеса, обещавам ви усърдна работа за отстояване на българските национални интереси в Европейския парламент, обърна се към гражданите Джамбазки.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *