Джамбазки срещу българските цигани, изнасилили млада жена в Германия

Джамбазки срещу българските цигани, изнасилили млада жена в Германия

10 юли 2019  |   0 коментара

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки публикува гневен коментар в своята Фейсбук страница за българските цигани, заподозрени в изнасилването на млада жена в Германия.

Той публикува и снимка със заподозрените, която е поместена във вестник „Билд“.

Тези „хубавци“ на снимката, очевиден образец за грантова „интеграция“, са част от петчленна банда подобни на тях, арестувани и обвинени за брутално изнасилване на осемнадесетгодишно момиче в град Мюлхайм, Германия. В бандата има и четиринадесетгодишни извършители. Четиринадесетгодишни. Можете ли да познаете какъв е техният произход, пита Джамбазки.

Ето и целия коментар:

Тези „хубавци“ на снимката, очевиден образец за грантова „интеграция“, са част от петчленна банда подобни на тях, арестувани и обвинени за брутално изнасилване на осемнадесетгодишно момиче в град Мюлхайм, Германия. В бандата има и четиринадесетгодишни извършители. Четиринадесетгодишни. Можете ли да познаете какъв е техният произход?

Да, прави сте. Древно индийски. Сега може би според новговора на розовите брюкселски фашаги ще трябва да ги наричаме „индо-германци“ или „индо-европейци“.

Все едно. Лошото е, че размахват български паспорти и твърдят, че са българи. Същите, които в България кресливо твърдят, че НЕ са българи, а са нещо различно, в Германия вече са „българи“. Прочее, подобно нечовешко деяние не е първо в Германия, извършено от представители на този етнос. Подобно изнасилване имаше само преди месеци, преди това беше нечовешкият ритник в метрото, както и много други.

Днес Германия се сблъсква с резултатите от сбърканата и противоречива розова политика на фалшивата „интеграция“. Както се казва – да се оправят. Сега ще могат да ни покажат нагледно как се прави...

А сега прочетете тази розово-кафява боза. За да ви стане още по-розово. И по-кафяво. https://bit.ly/2NJctdI

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *