Джамбазки, Сиди и Шивиков се срещнаха с граждани в Пещера и Пазарджик

Джамбазки, Сиди и Шивиков се срещнаха с граждани в Пещера и Пазарджик

09 май 2019  |   0 коментара

В град Пазарджик се проведе концерт на Илия Луков и танцов състав „Мездра“ с подкрепата на водача на листата на ВМРО – Българско национално движение за евроизборите Ангел Джамбазки. 

Присъстващите любители на българската музика на площада пред театъра в Пазарджик бяха заредени с прекрасно настроение от невероятните ритми на народния певец. Извилото се нашенско хоро подчерта любовта на пазарджиклии към традициите и всичко родно.

Създалата се патриотична атмосфера бе подсилена от словата на кандидатите за европейски депутати от листата на ВМРО Ангел Джамбазки, Александър Сиди и генерал Димитър Шивиков. Посланията на тримата кандидати показаха готовността им да работят в защита на българщината и интересите на България и  вдъхновиха присъстващите родолюбци. В хода на кампанията  ВМРО набира все повече сила и подкрепа с безкомпромисната си работа в защита на националния интерес и със своята листа, в която намериха място доказани български патриоти. 

Преди концерта тримата кандидати проведоха редица спонтанни срещи с граждани в град Пещера и Пазарджик. На неформалните разговори хората не скриваха одобрението си към кандидатите на ВМРО и изразяваха надеждата си повече патриоти да отстояват нашия интерес в Европейския съюз.

 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *