Джамбазки се изправи срещу турски министър в ЕП

18 октомври 2014  |   5 коментара

Исканията на патриотите за Турция влизат в дневния ред на Европарламента. Това става ясно от видео обръщение на заместник-председателя на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки, публикувано на личната му страница.

Какво разказва той вижте по-долу:

Уважаеми съмишленици,

В Европейския парламент беше проведена среща с министър Волкан Бозкър, министърът на Турция, отговарящ за евроинтеграцията на тази държава.

Ние, представителите в ЕП, поставихме важните въпроси пред този министър за намесата на Турция във вътрешните работи на България, за евентуалната и твърде вероятна подкрепа на Турция за главорезите и бунтовниците от „Ислямска държава“, които в момента извършват геноцид над кюрдското население в пограничния град на Сирия Кобани.

На така поставените въпроси турският министър не можа да отговори адекватно.

Патриотичният фронт остро възразява срещу намесата на Турция в нашите вътрешни работи. Също така и срещу факта, че Турция продължава да прехвърля нелегални имигранти – вероятно бойци на „Ислямска държава“, на територията на България.

На следващата сесия на ЕП в Страсбург ще прочета декларация с исканията на Патриотичния фронт, които ще продължаваме да отстояваме.

Коментари

 • РУМЯНА

  октомври 18, 2014 в 10:16

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДЖАМБАЗКИ! НАЙ-ПОСЛЕ ЕДИН ЕВРОДЕПУТАТ ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ Е БЪЛГАРИН И ДА НАПРАВИ НЕЩО В ПОЛЗА НА РОДИНАТА НИ!

 • Aglika Kalkova

  октомври 19, 2014 в 5:54

  Г-н Джамбазки, дръжте здраво фронта !!! Отдавна беше дошло крайно време ТОВА да се случи, отдавна на всички ни е дошло до гуша от тяхната постоянна намеса в работите на България и подривните им действия чрез техните платени, подставени лица! ДРЪЖТЕ СЕ ЗДРАВО И НЕ ОТСТЪПВАЙТЕ , за да могат българите да видят, че в Брюксел вече има човек, СПОСОБЕН да ги защити ! ОТСТОЯВАЙТЕ това, което започнахте, за да може България и нейният измъчен народ да изправят глава и да повярват, че ще ги бъде !

 • Penka I

  декември 30, 2014 в 4:05

  НАЙ –ПОСЛЕ СЕ РОДИ ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН!
  ТОЗИ БАШИБОЗУК НЯМА ПРАВО ДА СЕ МЕСИ В НАШЕТА ДЪРЖАВА И ДА ВНИМАВА ДА НЕ СИ РАЗМЕНИМ ШАПКИТЕ!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *