Джамбазки: Рашков е симптом за разпада на обществото

Джамбазки: Рашков е симптом за разпада на обществото

21 април 2014  |   0 коментара

Kирил Рашков е симптом за разпада на обществото ни и пречка за вписването на голяма част от циганите в обществото. Докато го дават по телевизията в неговия бутафорен златен трон да размахва среден пръст към българите, този разпад ще продължи.

Това заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки в предаването „Всяка неделя”. Той бе поканен да коментира провокацията към българския народ, която Рашков направи, заявявайки навръх Великден, че е по-честен от всички българи в България.

Според Джамбазки фактът, че скандалното изказване минава без последствия, наред с разпада на обществото показва страха, който личността на Рашков събужда. Ако нямаше такъв страх, то той не би бил търпян 20 години да прави каквото си иска, категоричен бе Джамбазки.

Рашков не е цар и не бива да бъде наричан така от никого. Той е криминално проявен и осъждан човек, който се възползва от слободията, в която го оставя държавата ни. Не знам дали е достоен, знам, че е изключително нагъл, коментира заместник-председателят на ВМРО.

Той предупреди, че Рашков ще направи нов опит за провокация към българския народ, за да се прави на интересен.

Важното е, че циганският въпрос има решение и то е образование, ако трябва принудително, и добиване на трудови навици, ако трябва – принудително, завърши Джамбазки. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *