Джамбазки: Проверките по морето са и срещу укриването на данъци

18 август 2017  |   1 коментар

ЕС е време да се събуди, заяви патриотът пред Bulgaria ON AIR по повод терора в Испания

Когато някой започне да се бори с проблем в държавата ни, винаги ще се намери друг, който да каже, че има и други проблеми. Да – такива има, но проверките в Слънчев бряг не са само заради шума. Там става дума за укриване на данъци, неиздаване на касови бележки, продажба на фалшив алкохол и още.

Това заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в студиото на „Денят ON AIR“ по телевизия Bulgaria ON AIR. Според него досегашната ситуация по морските ни курорти е създала „картинка на повръщащи пияни хора по главните улици посред бял ден“.

Ние привличаме само по-бедни чуждестранни туристи, за които е нормално да се напият и да скочат от някой етаж. Създадохме такъв образ на туризма ни, който няма да привлече дори средно богатите хора. Това, че на редица заведения по морето им се увеличи за последната седмица оборотът с 50%, е доказателство за кражба от фискалния резерв, отбеляза евродепутатът.

Той добави, че целта на Обединени патриоти, от които ВМРО е част, е в държавата ни да има просперитет, хората да имат доходи, образование и перспективи.

Всичко това няма как да стане, ако има тлеещи конфликти, на които спящият Европейски съюз не обръща внимание. В радиус от 2000 километра има войни. ЕС не е източник на фондове, а такъв, който трябва да вземе предвид интересите на всички и да постигне компромисни решения, каза още Ангел Джамбазки.

Коментари

  • Приятел на България

    август 19, 2017 в 5:42

    Българският туризъм може би не е съвършен но е далеч по-успешен от румънския или сръбския (които също са балкански държави). Румънците много завиждат българския туризъм и не могат да разберат защо Румъния, която е 2 пъти и повече по-голяма страна има много по-неуспешен туризъм, особено когато се има предвид чуждите туристи.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *