Джамбазки призова младите да гласуват: Вие сте началниците, политиците сме Ваши служители

Джамбазки призова младите да гласуват: Вие сте началниците, политиците сме Ваши служители

24 май 2019  |   0 коментара

Листата ни е много силна и битката ни е главно срещу ДПС, казва той

Кампанията върви напрегнато, но добре. Със сигурност е ясно, че четвъртата партия е ВМРО. Листата ни е много силна. Благодаря на всички хора, които определят себе си като родолюбци и разбраха, че не трябва да пилеят гласове. Нашата битка е срещу ДПС. Това заяви в ефира на „Плюс-минус” по НОВА водачът на листата на ВМРО за евроизборите Ангел Джамбазки.

По думите му ако се изпълни условието в ЕП да влязат четири партии, то е много вероятно да има двама представители на ВМРО.

Според Джамбазки гласуването е задължение за всеки българин. Младите хора трябва да разберат, че когато гласуват, те са началници, а ние политиците сме техни служители. Затова трябва да отидат да гласуват и после да търсят сметка от този, когото са избрали. Когато гласуват, за да получат парична облага, те всъщност нямат основание да се възмущават от избора, каза още Ангел Джамбазки.

Той поясни и кои са основите теми, които България трябва да отстоява в Европейския парламент. Трябва да има промяна на регламентите, свързани с миграцията, пакета „Мобилност“ и двойния стандарт при храните, категоричен е водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение.

Целия разговор гледайте във видеото>>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *