Джамбазки призова българите за подкрепа срещу турската намеса

Джамбазки призова българите за подкрепа срещу турската намеса

16 март 2017  |   1 коментар

Заместник-председателят на ВМРО, български евродепутат и кандидат за народен представител от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Ангел Джамбазки призова от ефира на Нова телевизия сънародниците ни за подкрепа, за да бъде блокирана границата с Турция и да се попречи на намесата на тази чужда държава на изборите на 26 март у нас.  

В „Здравей, България“ патриотът участва в дебат с представители на ГЕРБ и БСП.

Няма да допуснем турска инвазия, очакваме подкрепа от българските граждани, за да блокираме турската граница, категоричен бе Джамбазки.

Позициите, които изрази представителят на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в дебата по поставените теми:

Относно турската намеса във вътрешните работи на България:

Политиката на Ердоган е пряка заплаха за националната сигурност и териториалната цялост на България.

Има опит да бъдат купени гласовете на българските мюсюлмани.

Недопустимо е десетки хиляди, които не знаят български език, да определят начина, по който ще живеем. Те са организирани, на тях им е посочено за кого да гласуват, тях ги организира турската държава. Тези т.нар. избиратели няма как да направят информиран избор.

Купуват се гласове – заловени са пакети с храна, хора с пари на границата. Организацията на всичко това е намеса и ярък пример за турската инвазия.

Поведението на служебното правителство е недопустимо. С действията си кабинетът позволява фалшификация на българските избори.

На предишни избори в Турция имаше 160 секции. Благодарение на Обединените патриоти секция бяха намалени до 35.

Когато наши представители хванаха нарушенията на Турция на минали избори, тогава нашият консул каза – какво да направим, нямаме правомощия, защото това се случва на чужда държавна територия.

Доходи

Доходите на хората е един от най-важните въпроси за българските граждани. Това, което е важно за Обединените патриоти и което ще налагаме като участваме в управлението на страната, е увеличаване на минималните пенсиите, и индексация на всички останали. Така ще се посъживят и икономиките по малки населени места. Хора, които са работили достойно, да получат заслуженото.

Не е редно при праг на бедност 314 лв. човек, работил 37 г., да получава пенсия 160 лв. Ние, Обединени патриоти, казваме, че не може да продължава така. Това е условие за подкрепа, условие за управление. Искаме минималната пенсия да бъде над прага на бедност.

Държавният бюджет трябва да бъде разпределян спрямо политическа програма и воля.

Сигурност

Най-големият бич за хората е битовата престъпност, а на много места тя е етнически изразена. Това го знаем всички, очевидно го знаят и хората, от които зависи справянето с проблема. Трябва да бъде скъсана връзката между престъпниците и тези, които ги прикриват.

Неприемливо е рецидивисти да са на улицата и да извършат ново престъпление.

Полицията – няма лични предпазни средства, как охраняват границата, попита той.

В заключение Ангел Джамбазки изброи, че подкрепата за „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ е подкрепа за борба с битовата престъпност, недопускане на нелегални имигранти на българска територия, повишаване на доходите на хората.

Той е категоричен, че с гласа си на изборите, трябва да защитим националния си интерес, българската идентичност, нация и идея.

Коментари

 • Никола Стойнов

  март 21, 2017 в 1:09

  Това , което прави държавата ни , е НЕДОПУСТИМО !!!!!!!
  Няма никакво опрадание за бездействието на Държавната ни власт , срещу арогантното поведение на Турската страна.
  Никоя чужда държава НЕ МОЖЕ да се меси във вътрешните ни работи , НИКОЯ , НИКОЯ , НИКОЯ !!!!!!
  Всички , които се чувстват българи , трябва да подкрепят призива и така да покажем на Българската власт ,
  че не сме съгласни с примиренческата външна и вътрешна политика , която от години се води от власт имащите партии и политици.
  СТИГА ВЕЧЕ !!!!!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *