Джамбазки: Преходът озлоби хората към политиката

Джамбазки: Преходът озлоби хората към политиката

21 март 2014  |   0 коментара

Целта на нашето турне е да повдигне българския дух. Това е нещото, което най-много ни липсва. Всичко друго може да бъде изградено или поправено, заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки в Асеновград.

Посещението в града е част от националното турне „Реванш за българския народ“, което провеждат коалиционните партньори от „България без цензура“, ЗНС и ВМРО.

Празно звучи да говориш за дух, когато хората нямат какво да сложат на масата си. Това е резултат от 24-те години преход. Той смаза българите, хората са озлобени и като им заговориш за политика, просто искат да им се махнеш от главата. Но няма начин да не се говори – с бързи крачки губим своята държава, тя лека полека се превръща в цигански катун, заяви Джамбазки пред аудиторията в читалище „Родолюбие“.

Ако не вземем мерки, ще трябва да забравим за своята държава, предвид увеличаващата се емиграция на млади българи, търсещи по-добър живот извън пределите на родината, допълни заместник-председателят на ВМРО.

Който гласува за Станишев, рискува да даде гласа си за ДПС. Ако даде вот на Борисов, пак го дава за ДПС. В момента ние сме единственият гарант, че това няма повече да се повтаря и че от ДПС ще гледат властта през крив макарон, заяви председателят на „България без цензура“ Николай Бареков.

Мога да обещая само усилия и труд и ако нещата се развият добре – ще има възмездие. Нещата зависят от всеки един от нас, обърна се към присъстващите Джамбазки.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *