Джамбазки: Подкрепа за ДПС - никога

Джамбазки: Подкрепа за ДПС - никога

29 май 2014  |   2 коментара

Независимият представител в Европейския парламент е туристическа длъжност. За да можеш да направиш нещо в страната си, трябва да участваш във взимането на решения и разпределянето на бюджета. Това заяви заместник-председателят на ВМРО и бъдещ представител в ЕП Ангел Джамбазки в предаването „Дневен ред“ по ТВ 7.

В отговор на въпроса към кое политическо семейство ще се присъединят с Николай Бареков, Джамбазки обясни, че най-близко до техните идеи са консерваторите.

Сред приоритетите на заместник-председателя на ВМРО са европейски фондове и проекти, които досега българската държава не усвояваше заради некадърни и корумпирани чиновници.

По повод провелите се евроизбори Джамбазки обясни, че победител няма. Без значение кой какво говори има един голям губещ и това са негласувалите българи.

Не мога да се сърдя на тези хора, защото те просто вече не вярват никому, допълни той.

Според Джамбазки „Атака" са претърпели своя крах, дължащ се на това, че подкрепиха ДПС.

Аз за себе си съм убеден, че никога и по никакъв повод не трябва да бъде подкрепяно ДПС, категоричен бе евродепутатът.

Коментари

 • ico

  май 29, 2014 в 4:35

  Ангеле ,
  аз гласувах за теб с идеята ,че ще се опиташ да промениш поне малко нещата .И се надявам да не се случи като с царя или Боко .Надявам се да не се самозабравиш ,а да защитиш Българите които са гласували за теб.Също се надявам да не те засмуче фунията на пошлата политика досега .Ако се случи това ,ако се самозабравиш или не ни защитаваш ,аз повече няма да гласувам за теб .

 • Pavlina Kyuchukova

  май 30, 2014 в 9:56

  Пожелавам Ви от все сърце успех в професионален и личен план, адмирирам каузата Ви и идейно Ви подкрепям. Напред и нагоре!

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *