Джамбазки: Патриотите системно и последователно разширяват влиянието си

30 януари 2017  |   0 коментара

Патриотите остават заедно и системно и последователно разширяват своето влияние, заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в ефира на БТВ.

Той коментира невярната информация за раздори в коалицията на Обединените патриоти. В разговора в студиото бяха засегнати и темите с протестите в Румъния и изборът на Доналд Тръмп в САЩ.

Според евродепутата членовете на служебния кабинет, назначен от новия български президент, са подготвени и по делата им ще преценим дали са били полезни, или не.

Това правителство има задачата да подготви честни и прозрачни избори и да не прави бели, отбеляза той.

Не се оправдаха лошите очаквания да има скандални имена, нещо, което да възмути хората и да ги изкара по улиците, подчерта Джамбазки.

Той коментира и новите политически проекти в дясно. Ясното заемане на либерални позиции за мен не е приемливо в дясното. Не приемам политическата мимикрия, заяви евродепутатът.

Той допълни, че много маски са паднали и се е видяло, че българската десница симпатизира на един ляв президент, което е направо сбъркано, смята заместник-председателят на ВМРО.

Според Джамбазки изборът на Доналд Тръмп е разбил много клишета. Администрацията на Барак Обама беше слаба и носи вина за много бели по света, включително и на Балканите, смята той.

Прави впечатление, че обществото в Румъния не желае да бъде променен Наказателния кодекс, така че да получат амнистия хората с присъди, каза Джамбазки, коментирайки протестите в северната ни съседка.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *