Джамбазки: Няма да допуснем увеличаване цената на тока

Джамбазки: Няма да допуснем увеличаване цената на тока

25 септември 2014  |   0 коментара

Отправяме апел към всички български граждани, национално отговорни партии и организации да се присъединят към нашия протест на 1 октомври пред сградата на ДКЕВР, защото това е надпартийна кауза.

Това заяви пред жителите на Разлог заместник-председателят на ВМРО и водач на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевградско Ангел Джамбазки във връзка с обявеното 10-процентово увеличение цената на тока.

Заедно с Атанас Стоянов – председател на Общински съвет – Сандански, член на ръководството на ВМРО и кандидат за народен представители, и Марин Янков от НФСБ, Джамбазки представи политическата платформа на Патриотичния фронт.

Атанас Стоянов допълни, че гласуването с номер 24 в бюлетината ще бъде преграда за осъществяването на плановете, за вредното за здравето на хората и за туризма сметище в село Баня и община Разлог.

Мястото на такова съоръжение не е в Разложко-Банския регион. За селския туризъм в района замърсяването от това сметище ще бъде фатално, както и за минералните извори, които трябва да бъдат все-повече използвани за СПА-туризъм, посочи още Стоянов.

Това е зеленият национализъм в действие. Неотменна част от нашите бъдещи действия ще е опазването на българската природа, което е свързано пряко с поминъка на хората, завършиха кандидатите за народни представители на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *