Джамбазки: Нашата кауза е нашата Родина

Джамбазки: Нашата кауза е нашата Родина

14 април 2014  |   0 коментара

Тук, в сърцето на Пирин, ние сме си у дома, обърна се заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки към хората, изпълнили залата на Културния дом в Сандански.

Днес Благоевград има областен управител, който зае поста си, въпреки нежеланието на хората, но той беше назначен в резултат на една срамна сделка между БСП и ДПС. Ние протестирахме и ще продължим да протестираме срещу това, добави той.

Стотици жители на Сандански присъстваха в Културния дом на поредния концерт от националното турне за повишаване на самочувствието на българина. Спектакълът протича под мотото „Реванш за българския народ“ и обиколи вече над десет населени места. ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден започнаха обиколките из страната заедно с певицата Деси Добрева и танцьорите на Нешка Робева.


Джамбазки определи като абсурдно, че днес повече българи работят в чужбина, отколкото у нас. Икономиката ни се крепи на онова, което изкарват те зад граница. Причината е, че ни управляват хора, които ни изоставиха. Затова ние се обединихме с ББЦ, „Гергьовден“ и земеделците, за да поправим тази несправедливост, сподели той. 

Подкрепете ни на 25 май, защото нашата кауза е нашата Родина, подчерта той. България не се продава, България - това е слава, заключи заместник-председателят на ВМРО.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *