Джамбазки: Монопол върху програми няма, но като се обещае, трябва да се свърши

Джамбазки: Монопол върху програми няма, но като се обещае, трябва да се свърши

06 февруари 2017  |   0 коментара

Направих си труда и в таблица извадих програмите от 2005 година насам на ВМРО, на НФСБ, на Атака, на Патриотичния фронт, както и сегашните програми на ГЕРБ и БСП и забелязвам, че има доста съвпадения.

Това заяви заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в „Здравей, България“ по Нова телевизия.

Никой не е казал, че сме ограбени. Няма монопол върху политически идеи, това не е запазена марка. Обаче си длъжен, когато си казал „А”, да го свършиш след това, посочи Джамбазки.

ГЕРБ твърдяха, че е популизъм увеличението на минималната пенсия, а сега заявяват, че може – след като правителството падна. Г-н Мавродиев като икономически съветник преди 10 години обещава средна заплата от 1500 лева, ГЕРБ сега това пак го обещава, даде примери евродепутатът.

Няма да променим поведението си – ще настояваме за принципни положения, ще настояваме за доходи, за борба с циганската престъпност, за ограничаване на раждаемостта сред малолетните роми, мигрантската криза. Ние сме последователни в обещанията в програмите ни. В името на това се отказваме от някакви маловажни неща като участие във власт, подчерта Джамбазки.

Няма значение за нас ГЕРБ или БСП – за нас има само едно нещо, никога етнически партии, категоричен е той. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *