Джамбазки към младите: Гласувайте, днес вече има алтернатива

Джамбазки към младите: Гласувайте, днес вече има алтернатива

02 ноември 2016  |   0 коментара

Призив на члена на Европейския парламент Ангел Джамбазки по повод предстоящия вот за президент и вицепрезидент на Република България на 6 ноември

Не слушайте тези, които Ви внушават, че „всички са еднакви“, „ми то няма смисъл“, „все тая е“, „всички са маскари“

Гласувайте!

Да, гласувайте. Казвам го най-вече на младите българи – изглеждат най-малко убедени, че има смисъл. А смисъл има. Направете своя избор! За да не Ви го назначи някой друг, просто ей така, и да го пляска отново зад врата пред камерите. За да не Ви го избере Ердоган.

Информирайте се и избирайте. Преценете кандидатите, научете кой ги издига, как ги издига, кой стои зад тях. Нещата са видими. Ясно видими.

Избирайте, за да не гледате после среща между Тръмп и Митьо Пищова. Не слушайте тези, които Ви внушават, че „всички са еднакви“, „ми то няма смисъл“, „все тая е“, „всички са маскари“ и прочее…

НЕ, НЕ ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ И НЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ.

Маскари са тези, които управляваха повече от 25 години държавата и направиха всичко възможно тя да бъде разграбвана, разпродавана и унижавана. Тези, които продадоха националния интерес и затвориха реакторите на АЕЦ „Козлодуй“. В угода на външни интереси на ВЕИ - мафията. Затова токът е скъп. И затова не го продаваме навън. А продавахме ток на Италия. 

Маскари са тези, които унищожиха заставите и поделенията, съкратиха младите офицери, разформироваха частите, нарязаха ракетите, продадоха техниката, унищожиха военната ни индустрия, сведоха армията до нещо средно между социален патронаж и бюро по труда. Които позволиха границата на Република България да бъде разграден двор. Тези, които разглобиха службите и системата за сигурност и позволиха на турските шпиони, мекерета и ибрикчии да си разиграват коня в България, като у дома си.

Маскари са мерзавците, които разграбиха и провалиха образованието, за да „усвояват евросредства“. И напълниха учебниците със всякакви безумства, щуротии и откровени национални предателства.

Тези, които съсипаха системата на здравеопазването и превърнаха нацията в рекордьор по смъртност и тежки, увреждащи заболявания; оставиха стотици хиляди хора без лекарска грижа и шанс за оцеляване. Мерзавците, които съсипаха земеделието; оставиха хиляди хора гладни и дадоха милиони евросубсидии в ръцете на шепа „зърнари“.

Маскари са мекотелите, които усърдно се кланяха и дупеха коленопреклонно пред всеки „чужденец“, бил той и най-треторазрядната чиновническа мишка. Тези, които угодничеха пред „чужденците“ и се мъчеха да отгатнат тяхната воля и желания, преди да са си отворили устите.

Тези хора са маскари. Те си имат имена. Били са министри, народни представители, различни чиновници. По делата и биографиите им ще ги познаете. Те са маскарите.

Отечеството има нужда от президент и вицепрезидент грамотни, подготвени, патриоти. От хора, които са се доказали в политиката и живота. Хора, на които единствен началник е суверенният български народ, а не треторазрядни чиновници в Анкара, Брюксел, Вашингтон или Москва.

Аз съм направил своя избор, направете го и вие. И нека ме послушат най-вече младите. 

МОЯТ ИЗБОР СА КРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ И ЯВОР НОТЕВ.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *