Джамбазки: Има преструктуриране в средите на антибългарските и етническите партии

Джамбазки: Има преструктуриране в средите на антибългарските и етническите партии

11 януари 2017  |   1 коментар

Смешният кючек-протест пред нашата сграда показа, че има преструктуриране в средите на антибългарските и етническите партии. Те се реорганизират, а ние трябва да сме подготвени, за да не позволим да се продължава по същия начин -  с източване на социалните системи от циганските фондации, с фалшивото човекозащитничество от т.нар. правозащитни организации.

Нашите съграждани от цигански произход трябва да разберат, че трябва да учат, да работят и да носят отговорността си и тежестта на собствения си живот така, както правят всички останали български граждани. Те не са с нищо повече от никой от останалото българско общество, не са по-ценни, нито по-важни и не трябва да бъдат толерирани заради това, че са се родили цигани.

Това заяви в обръщение във вторник вечерта от страницата си в социалната мрежа българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Евродепутатът заяви още, че не може да се замазва проблемът с окрадените пари за циганската интеграция и че отговорните лица трябва да бъдат подведени под отговорност.

Защо циганите от ДПС протестират срещу нас? След поредния скандален случай у нас на родилото дете от дете се повдига въпрос, който поставяме от години. За провалената циганска интеграция, откраднатите милиони средства – и български и европейски пари, каза той.

Според него е недопустим начинът, по който циганските барони си играят на посредници между циганските общности и българската държава.

Тази клоунада – протестът на „Пиротска“ 5, видяхме 20-30 цигански протестъри. Те не успяха да избягат от своята традиция и протестът им бе нещо между кючек, гюбек и викане в различни посоки. Заявили са участие в протеста на 2000 човека, а дойдоха 30. А горките хора по ул. „Пиротска“ след мюезина бяха принудени да слушат и цигански маанета, разказа още Джамбазки.

Без да сме се наговаряли, обаче, се събрахме в пъти повече хора от отвън протестиращите цигани от ДПС. Искам да благодаря на всички приятели и съмишленици от Националния фронт за спасение на България, от Атака, както и народните представители, които дойдоха, каза Джамбазки. По думите му това показа подкрепата, която има патриотичната кауза между различните политически организации и българските националисти.

Евродепутатът очерта, че Циганският въпрос продължава да си седи в обществото ни и Патриотите са длъжни доведат до край това, което поставят като условия и което трябва неотложно и непрекъснато да бъде повтаряно и натяквано на всяка една власт. А именно – провалът на циганската интеграция, крадците - циганските барони, спиране на социалния паразитизъм, при който цяла една общност се издържа от социални помощи, нулева толерантност към това деца да правят деца на деца и да раждат на 12 години!

Последното по целия свят се нарича педофилия и се наказва от закона и никой наглец не бива да го нарича „тардиция“, защото това си е престъпление. Отговорност носят извършителят и неговите родители, категоричен бе заместник-председателят на ВМРО.

В България има огромен цигански проблем, който може да бъде разрешен само чрез премахването на социалните пакети, фалшивите инвалидни пенсии, чрез карането на всички български граждани да учат и да работят, заяви още Джамбазки.

Той отново отправи благодарности към всички патриоти, които му оказаха подкрепа срещу наглостта на циганските протестъри.

Видео от обръщението на Ангел Джамбазки вижте тук >>> 

Коментари

  • Пенка Иванчева

    януари 11, 2017 в 9:33

    На всеки циганин, който иска, първо трябва да му се зададе въпросът: " А какво даваш на това общество? На държавата и трябват квалифицирани кадри, учил ли си, работиш ли, изряден данъкоплатец ли си? Не. А какво искаш тогава? Само, ако спазиш тези три условия, ще бъдем равни. Изпълни ги и ела тогава да протестираш, ако не получиш нужното уважение." За младите майки - в Русия, ако роди малолетно или непълнолетно момиче, изпращат го в интернат до навършване на пълнолетието. Там учи, работи и си гледа детето. Бащата е ясно къде отива. На родителите, които не са си опазили дъщерята, се налагат санкции. Аз не съм чула до днес някой да обясни на циганите, че детските, които държавата им отпуска, не са просто пари за харчене, а имат предназначението родителите да подготвят децата си да бъдат полезни на това общество, като ги образоват и възпитават. Изобщо, ако държавата си беше на мястото...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *