Джамбазки: Има опасност ДОСТ да влезе в НС, Ердоган е заплаха за България

22 март 2017  |   1 коментар

Патриотите ще продължат с блокадата по границата с Турция, увери евродепутатът в студиото на Bulgaria ON AIR

Има опасност ДОСТ да влезе в Народното събрание, османистът Ердоган да има влияние в България. Той е опасен човек, диктатор, заплаха за България. ДОСТ са преки проводници на неговите намерения. Досега не сме виждали толкова брутална агресия от страна на турската държава. Турция оказва огромен натиск на българските граждани, които изповядват исляма.

Това заяви в „България сутрин“ в ефира на „България ON AIR“ Ангел Джамбазки, заместник-председател на ВМРО. евродепутат и кандидат от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, която вчера блокира трите КПП-та на границата ни с Турция.

Джамбазки увери, че със сигурност Патриотите ще блокират границата отново, но това може и да не стане в днешния ден, тъй като искат да изненадат органите на реда. 

На въпрос защо блокират границата и искат да спрат български граждани да гласуват, той обясни, че те са типичен пример за купуване на гласове. Купуването и продаването на гласове са престъпления. Тези хора ще дойдат да гласуват за ДОСТ. 

Ангел Джамбазки запита защо тези хора са български граждани, след като Турция забранява двойното гражданство. Той е категоричен, че това се прави с цел турската държава да ги използва като оръжие за влияние и да дестабилизира България.

Когато Ахмед Доган говори за Васил Левски, това е отвратително. За нас две партии са токсични и това са „двете ръце“ на Ердоган – ДПС и ДОСТ. Ние с тях няма да говорим, отговори Джамбазки на въпрос за евентуални бъдещи коалиции в следващия парламент.

Коментари

  • Огнян Велинов

    март 22, 2017 в 2:37

    Да не забравяме, че непрекъснатото говорене на Местан за евроатлантически ценности противоречи на факта, че е подкрепян от официална Турция, а двата видни "евроатлантици" Ердоган и Путин са ортаци.
    Колкото до Марешки - човекът просто се опитва да установи двупартиен модел в България.
    И едно предложение, което правя за пореден път: Да се именува бригадата специални сили в Пловдив на Бригада специални сили "Багатур". Такива бойци е имало в Първата Българска държава и те са провеждали имено специални операциии, владеели са до съвершенство различните бойни изкуства и даже са ползвани за пратеници пред чужди владетели. Без последното, названието отговаря и нека отново в българската армия има багатури.

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *