Джамбазки: Изборният резултат ни задължава да продължим напред

Джамбазки: Изборният резултат ни задължава да продължим напред

10 ноември 2016  |   0 коментара

Изявление за изборите, за доверието на 572 963 български граждани към кандидатите на Патриотите и за следващите им стъпки към отвоюване на България направи заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки на живо в социалната мрежа.

Тази подкрепа е изключително важна за нас, дава ни сила, дава ни кураж да продължаваме да следваме програмата, която Вие одобрихте, посочи в началото Джамбазки.

Благодарим за подкрепата за Красимир Каракачанов и Явор Нотев, въпреки социологическите проучвания, които системно и последователно твърдяха кои ще са победителите и които бяха инструмент в предизборната кампания, част от пропагандата. Въпреки внушенията, Обединените патриоти – НФСБ, АТАКА, ВМРО, „Народен съюз“, ‚СЕК, „Защита“, „БГ Патриот“, „За честта на пагона“, гласовете в наша подкрепа надминаха половин милион, заяви Джамбазки, определяйки резултата като внушителен и отличен.

Вашата подкрепа ни задължава да следваме нашата програма, основана върху няколко ценни за нас неща – нова политика за справяне с нелегалната имиграция, общоевропейска политика на отблъскването им, нова социална политика, повишаване на пенсиите, смазване на битовата циганска престъпност, спиране на фалшивите инвалидни пенсии и спиране на социалния паразитизъм в гетата.

Какво коментира Ангел Джамбазки по повод изборния процес в Турция, предстоящия втори тур на изборите и следващите стъпки на Обединените патриоти към отвоюване на България – гледайте във видеото >>>.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *