Джамбазки за поредния случай с бит от цигани: Няма да стане без оръжие

Джамбазки за поредния случай с бит от цигани: Няма да стане без оръжие

22 юни 2016  |   0 коментара

Отново цигани, отново тълпа, отново опит за убийство. Отново с любимите им инструменти на интеграцията - колове и лопати. Заради забележка в защита на частната собственост, в частен имот.

Това коментира Ангел Джамбазки – български представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО, по повод поредния случай на пребит от цигани в Русе

28-годишният русенец Антон Спасов е сериозно пострадал, настанен е в болница с множество рани по главата и със счупен зъб. Той е станал жертва на агресивни цигани, на които направил забележка да не берат плодове от собствения му двор.

Затова в САЩ си пазят правото на въоръжена самоотбрана, въпреки че посетители на определени профилирани заведения избиват останалите посетители, посочва Джамбазки.

Заместник-председателят на ВМРО се възмущава, че сме свидетели отново на циганска битова престъпност, отново на опит за убийство - брутален и скотски, в „най-добрите“ традиции на неинтегрируемите.

Тази не-новина няма да я прочете в „Дойче веле“. Още я няма и в „Медиапул“ и „Клуб З“. Очаквано и ясно защо. Няма и коментар от Красимир Кънев. Ясно защо, нали, коментира още евродепутатът.

Джамбазки с ирония отбелязва, че явно им трябва малко време да се организират и да открият, че всъщност това нападение също е провокация, която се яха политически от злите националисти, патрЕоти и прочее... Нищо, до утре ще са го направили. Имат няколко дежурни автори по темата, подозирам, че имат и бланков текст. Очаквам ги синхронно, в трите пропагандни сайта, казва той и допълва, че има поне един, който дежурно пише едно и също по темата, в стил „абе, така е, има проблеми, ама националистите са виновни".

Частната собственост и животът трябва да бъдат неприкосновени и защитени с огнестрелно оръжие в ръка, е категоричната позиция на Ангел Джамбазки.

Все по-безпощадно става ясно, че българската държава, в лицето на напълно неподготвената и неуместна за поста си г-жа Бъчварова, крещящ пример за партийно назначение, напълно отказва на българските граждани законната защита на техния живот, здраве, чест и имот. Няма да стане без оръжие, заявява евродепутатът.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *