Джамбазки за номинацията за шеф на ЕК: Това е безпринципна сделка между двулични хора

Джамбазки за номинацията за шеф на ЕК: Това е безпринципна сделка между двулични хора

15 юли 2019  |   0 коментара

Евродепутатът коментира и раздора в малката коалиция у нас

Решението на парламентарната група за отстраняването на Волен Сидеров като председател е породено от начина, по който работи тази парламентарна група – не работи достатъчно ефективно. Събрали са се народните представители, сменили са ръководството – няма проблем. Това каза в „Здравей, България“ по НОВА евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

По думите му сделката за новите изтребители за армията не е причина за смяната на Сидеров.

Ако някой иска да напусне тази парламентарна група, може да го направи, никой няма да го върже да стои там. Но както виждате, към този момент никой не се е засилил да я напуска, заяви Джамбазки.

Безпринципна политическа сделка между двулични хора – така евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки определи издигането на кандидатурата на Урсула фон дер Лайен за председател на Европейската комисия. И допълни, че е скептичен към избирането ѝ на поста.

Той коментира и избора на нов председател на Европейската комисия. Разхождаха тези клетници, водещите кандидати, като панаирджийски мечки, включително и у нас. След това европейските лидери се събраха и предадоха тези кандидати, съобразявайки се с г-н Макрон, който загуби изборите. Беше сключена една нечистоплътна сделка, подчерта евродепутатът.

Това е абсолютно безпринципна сделка на двулични хора. А на нас в България ни говорят, че сме безпринципни в политиката. Тези хора се спазаряват като на битака. Ние сме като кръжок по шев и кройка в сравнение с подобен тип сделки, каза още Ангел Джамбазки.

Целия разговор гледайте във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *