Джамбазки: ВМРО е длъжна да говори за нелегалните имигранти

Джамбазки: ВМРО е длъжна да говори за нелегалните имигранти

04 ноември 2013  |   1 коментар

Всеки носи отговорност за действията си и от „Атака“ трябва да отговорят дали използват случая „Вики“, за да трупат политически дивиденти. Ние от ВМРО се чувстваме задължени да поставим темата за нелегалните имигранти. А ако „Атака“ имат забележки към министър Цветлин Йовчев, те трябва само да вдигнат палеца от бутона за гласуване в Народното събрание и ще го свалят.

Това заяви в сутрешния блок на НТВ заместник – председателят на ВМРО Ангел Джамбазки в коментара си за инцидента с младото момиче, нападнато от нелегален имигрант в петък през нощта.

От една година от ВМРО предупреждаваме, че това, което стана с Вики, ще се случи. Познавам това момиче от 10 години, все пак ние издържаме ансамбъл „Гоце Делчев“, където младите хора играят не кючеци, а автентични български танци. Недопустимо е центърът на столицата ни да се превръща в арабско гето. Всяка вечер имигранти се бият, всяка вечер създават проблеми, заяви Джамбазки.

Десетки от тези хора имат висящи производства с всякакъв статут и те категорично не са от Сирия. След инцидента с Вики полицията буквално омете всеки периметър и задържа 59-има без документи. Не можеше ли това да стане по-рано? Смятаме, че е в реда на нещата да се помогне на бежанците, които бягат от войната в Сирия. Но нелегалните имигранти трябва незабавно да бъдат репатрирани, това повтаряме от ВМРО. Когато струпаш на едно място безработни и гладни хора,искайки да усвоиш едни европейски пари, е нормално да се случи подобен инцидент, категоричен бе той.

Запитан какво би казал на протестиращите срещу изграждане на бежански лагер в селото им жители на Телиш, заместник – председателят на ВМРО  заяви, че те трябва да поискат информация за това колко чужденци ще дойдат и колко време ще останат.

В момента във социалната мрежа има страница в подкрепа на пострадалото момиче, събрала над 5000 последователи. 

Коментари

  • Миломир Богданов

    ноември 04, 2013 в 5:11

    Докато отдавна криминално проявения аржирски арабин с нетрадиционна сексуална ориентация зверски клал студентката и днес все още се е на свобода, срещу зам. председателя на ВМРО призовал полицията да изпълнява задълженията си българската прокуратура повдига обвинение!
    БНТ, По света и у нас, емисия - 16:00, 4 ноември 2013 http://bnt.bg/bg/productions/76/edition/35581/po_sveta_i_u_nas_emisija_16_00_4_noemvri_2013

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *