Джамбазки: Битовата етническа престъпност е бич за малките населени места

Джамбазки: Битовата етническа престъпност е бич за малките населени места

10 март 2017  |   0 коментара

В предизборния дебат „Новите 240 - дума срещу дума” в ефира на Нова телевизия позициите на Обединените патриоти за битовата престъпност и корупцията защити Ангел Джамбазки. Той е заместник-председател на ВМРО, член на Европейския парламент и кандидат за народен представител в 24 МИР – София и в 7 МИР – Габрово.

Позициите на Джамбазки четете тук >>>

Битова престъпност

Безспорно битовата престъпност, която в голяма степен е етническа, е един от най-големите бичове на малките населени места. Отказът на държавата да брани гражданите е буквално форма на геноцид. Справянето с битовата престъпност не е сложно, просто трябва последователност. Нужна е повече полиция, промяна в наказателното законодателство, за да не могат извършителите да се измъкват.

Трябва да се разширят и пределите на неизбежната отбрана. Да има възможност всеки пълнолетен, здрав и неосъждан българин да притежава лично оръжие за самозащита.

Трябва да има възможност за доброволни отряди, както и местното население да се организира и защитава.

Борба с корупцията

Корупцията е причината, поради която българите оценяват живота си като лош. Трябва да се спазват законите, както и да има промени в съдебната власт.

По повод проблема с нелегалната имиграция, Джамбазки заяви, че е нужна политика на отблъскване, както и трябва да бъде доизградена и граничната ограда.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *