Джамбази за напълно провалената и фалшива циганска интеграция

Джамбази за напълно провалената и фалшива циганска интеграция

10 януари 2017  |   0 коментара

Така наречената „циганска интеграция" е напълно провалена и напълно фалшива. Нищо не се е случило за тези ромски декади и други подобни, в които бяха откраднати една торба български и европейски пари. Това коментира заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европарламента Ангел Джамбазки в ефира на телевизия Bulgria ON AIR.

Той визира Национален план за действие по инициативата „Десетилетие на ромското включване 2005-2015 г.", както и дълбоките проблеми в циганското общество и хората, които се възползват от тях.

Никой не може да каже точно колко пари са откраднати (от проекта за интеграцията, бел.ред), никой не знае. Питал съм българската прокуратура, питал съм министър-председателя. Но ефектът е видим, каза Джамбазки.

По думите му една част от българското общество не е вписана и системно не се вписва. 

За тези хора образованието не е ценност, за тях дете да направи дете на друго дете - не е проблем. За мен е проблем, категоричен е той. 

Джамбазки коментира, че най-младата баба в България не е от корейски произход, а от цигански.  Тя е на 25 години, а нейната дъщеря е родила на 12, посочи той.

Той смята, че има група от хора, които си „играят“ с тази тема. 

Има една шепа противоконституционни етнически партии - те също противоречат на законодателството и българската конституция, поясни Джамбазки.

За мен по-големият проблем е, че тези хора са част от Движението за права и свободи (ДПС). А ДПС е част от турската пропаганда в България. Тези хора разделят обществото, заключи той.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *