Деца от „Млад планинар“ гостуваха в парламента по покана на Атанас Стоянов

Деца от „Млад планинар“ гостуваха в парламента по покана на Атанас Стоянов

24 ноември 2017  |   0 коментара

Деца от сдружение „Млад планинар“ – Петрич, посетиха Народното събрание по покана на депутата Атанас Стоянов. Той е заместник-председател на ВМРО, народен представител от парламентарната група на „Обединени патриоти“, избран от Благоевградски избирателен район.

Децата бяха водени от ръководителите на сдружението Гергана Сандъкчиева и Иван Траянов. Това е едно от най-активните сдружения в Югозападна България. Дейностите му са с патриотична, възпитателна, образователна и природолюбителска насоченост.

Атанас Стоянов разведе момчетата и момичетата от „Млад планинар“ из кулоарите на парламента, като им разказа интересни моменти от историята на институцията и сградата на Народното събрание. Депутатът отговори на всички въпроси на децата, а те от своя страна внимателно и с голямо любопитство слушаха интересно поднесените факти за това какво работи един народен представител, как дадено предложение се превръща в закон и т.н.

Младите планинари се докоснаха и до „кухнята“ на институцията, като бяха допуснати в пленарна зала по време на парламентарния контрол.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *