Депутатът Юлиан Ангелов и заместник-губернаторът Николай Борисов бяха гости на празника на Драгоман

Депутатът Юлиан Ангелов и заместник-губернаторът Николай Борисов бяха гости на празника на Драгоман

27 август 2018  |   0 коментара

Общинският съвет реши в града да има паметен знак на Апостола

Народният представител от ПГ „Обединени патриоти“ и организационен секретар на ВМРО  Юлиан Ангелов и заместник областният управител на София област Николай Борисов бяха специални гости на празника на община Драгоман на 25 август. Ангелов бе единственият депутат, уважил събитието.

Ден преди това от ВМРО гостуваха на тържествената сесия на Общинския съвет  - Драгоман. Причина за поканата на кмета на общината е предложението за изграждане на паметен знак на Апостола на свободата Васил Левски в града.

Под точка №4  в дневния ред на сесията на съвета единодушно (с 10 гласа „за“) бе прието решение за изграждане на паметен знак на Васил Левски.

По предложение на заместник-кмета Лидия Банкова за място на бъдещия постамент бе одобрен дворът на Туристическия-информационен център в града. Идеята за поставяне на паметен знак на Апостола е на Ангел Лазаров -  човек, символизиращ патриотичния дух на драгоманчани. С подкрепата на ВМРО и след решението на Общинския съвет в град Драгоман вече ще има паметен знак на Апостола.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *