Депутатът Богданов проведе срещи в дунавските общини на област Враца

Депутатът Богданов проведе срещи в дунавските общини на област Враца

28 юли 2020  |   0 коментара

Народният представител от ВМРО Красимир Богданов проведе срещи с хората от четири общини на област Враца.

На среща в Мизия бяха обсъдени мерките, които Патриотите предлагат за справяне с последствията от COVID-19, както и възможностите за засилване на патриотичното възпитание в училищата и детските градини.

В Оряхово в срещата се включиха и заместник областният управител на област Враца Робертино Маринов и общинските съветници от ВМРО в местния парламент Светлозар Николов и Цецко Кривачков. Присъстващите поставиха въпроси за актуалната политическа ситуация, протестите и разумните и отговорни действия на Патриотите в кризисната ситуация.

В община Хайредин Богданов проведе среща с актива на ВМРО, кмета на с. Рогозен Пламен Кюковски и общинския съветник от местната коалиция ЗНС-ВМРО и бивш кмет на с. Манастирище Георги Георгиев. Хората зададоха въпроси свързани с организационния живот и патриотичната дейност на войводите. Същевременно изразиха възмущение от непрекъснатото тиражиране на фалшиви новини и нуждата от по-чести срещи и приемни дни, на които да могат да получават информация от първо лице.

В гр. Козлодуй и с. Бутан една от важните обсъждани теми беше за състоянието и бъдещето на общинската болница. Бившият кмет на Бутан Ивайло Иванов потърси съдействие за осигуряване на нови книги за местното читалище. Народният представител проведе телефонен разговор с представители на ръководството на АЕЦ във връзка с установените случаи на заразени с коронавирус служители.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *