Декларация на Обединени патриоти за инцидента в Асеновград (текст и видео)

30 юни 2017  |   1 коментар

От парламентарната трибуна прозвуча декларация от името на ПГ на Обединени патриоти. Тя бе прочетена от народния представител доц. Милен Михов.

Ето текста:

Уважаеми дами и господа,

В последните дни ескалира напрежение в Асеновград, провокирано от безчинството на самозабравила се група цигани, която арогантно и „с особена дързост“, според обвинението на прокуратурата, нападна с колове, камъни и лопати български деца, спортуващи в язовира над града. И ако случилото се край язовира е ужасяващо дързък инцидент, то последвалото сбиване пред болницата в града, където озверяла тълпа от около 150 цигани се саморазправя с вече пострадалите деца и техните родители пред очите на 6 служители на реда, е нагло, цинично и брутално демонстриране на безнаказаност. Циганите от квартал „Лозница“ в Асеновград показаха ясно, че живеят в паралелна държава. Че нямат страх от закона и, че за тях важат единствено правилата на техния племенен ред. Тази нагла проява на насилие е следствие на вече 30 годишната политика на държавата по даване на безгранични права на тази етническа група без да им бъдат вменявани задължения. Това цинично погазване на обществения ред е следствие и на милионите левове, потекли в джобовете на всякакви грантово-либерални организации, които от години защитават пламенно всякакво циганско своеволие, за да приберат в края на месеца с треперещи, потни ръчички поредния долар от съмнителни фондации, които се опитват да ни вменят вина, за това че се опитваме да въведем ред в собствената си държава.

Дами и господа, преди 10 години в квартал „Моленбек“ в европейската и белгийска столица Брюксел, държавата се оттегли от гетото и там не влизаше полиция. В следствие на това населението там се радикализира и либералната европейска толерантност се взриви на летище „Завентем“ на 22 март 2016 година. Напомняме, че българската държава се е оттеглила от гетата в България и кълновете на радикалния ислям са поникнали в махалите на Пазарджик, Пловдив и Асеновград… Делото за радикален ислям се точи вече години и присъдите са неадекватно ниски.

С оглед на всичко дотук ние, като част от управляващото мнозинство, заявяваме категорично, че ще вземем всички необходими мерки и с необходимата твърдост ще гарантираме обществения ред . Ще насочим всички усилия на държавата, за да спрем безчинствата на всички онези граждани, които с „особена дързост и цинизъм“ се саморазправят по улиците на българските градове и села. Държавата трябва да предприеме всички действия по премахване на незаконните къщи в махалата в Асеновград, а и навсякъде другаде и да изсели всички онези хора, които нямат адресна регистрация и са се самонастанили незаконно.

Трябва да се вземат всички необходими мерки да се възстанови реда и да демонстрираме твърда решителност, че всички български граждани имат еднакви права, но и еднакви задължения. Търпимостта към което и да е беззаконие днес, утре ще се взриви така, както вече виждаме в западна Европа.

Коментари

  • Огнян Велинов

    юли 01, 2017 в 4:11

    Хубави приказки, но защо Валери Симеонов, който лично присъстваше в Асеновград (видя се по новините) не е изискал на задъжаните да севземат кръвни проби за наркотици. Тези проби отчитат употребата на наркотици над във вемето. А те да разкажат откъде са се снабдили с тях. За протокола...

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *