Ген. Димитър Шивиков: Резултатът от евроизборите за нас е повече от добър, доволни сме

Ген. Димитър Шивиков: Резултатът от евроизборите за нас е повече от добър, доволни сме

28 май 2019  |   0 коментара

Андрей Слабаков с преференция влиза като втори от листата на партията

Резултатът за ВМРО от евроизборите е повече от добър. Имайки предвид посочените до момента данни, категорично сме доволни, коментира в студиото на „Денят ОН ЕР“ по „България ОН ЕР“ бившият началник на Стрямската бригада ген. Димитър Шивиков.

Андрей Слабаков с преференция влиза като втори евродепутат от ВМРО. От партията изпращат двама евродепутати. Водач на листата им беше Ангел Джамбазки.

Спокойно можехме да се преборим и за трети евродепутат. По време на предизборната кампания хората ни припознаваха и оценяваха. Бяха наясно, че всички от листата на ВМРО сме сплотени, мислим еднакво и отстояваме едни и същи интереси. А най-важното - страняхме от клишетата и т.нар. брюкселски език. Искахме да сме максимално близо до обществото, разкри Димитър Шивиков за предизборната кампанията, която е водена.

Пред „България ОН ЕР“ кандидатът от ВМРО допълни още, че противоречията в „Обединени патриоти“, на които станахме свидетели през последните месеци, безспорно водят до сериозни трусове. Те обаче едва ли биха довели до дестабилизиране на правителството.

Силно се надявам резултатите от тези евроизбори да отрезвят нечии глави. Защото ако това не се случи, разпадът в малката коалиция би бил неизбежен, подчерта Шивиков.

Той коментира още проблема с мигрантите, пред който е изправена цяла Европа.

Бежанската криза е продукт на политиката, провеждаща се от водещи европейски държави - Германия, Франция... А като част от семейството на ЕС, България няма как да не понесе последствията, добави Шивиков.

Вижте повече във видеото >>>

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *