В цялата страна ВМРО подарява мартеници и картички за Баба Марта

В цялата страна ВМРО подарява мартеници и картички за Баба Марта

02 март 2019  |   0 коментара

В цялата страна представители на ВМРО проведоха акции по раздаване на мартенички и картички по случай 1-ви март.

600

София

По случай 1 март картичка с българска традиционна шевица и надпис „Честита баба Марта – пазете традициите“, окичена с гривна с цветовете на българското знаме, получиха както депутатите от коалицията „Обединени патриоти“, така и народни представители от другите парламентарно представени партии.

Народните избраници от ВМРО Йордан Йорданов и Александър Сиди обърнаха и специално внимание на представителите на медиите, като лично ги поздравиха и ги окичиха с трибагрената мартеница.

Членове на столичната младежка организация на партията пък раздаваха поздравителни картички и мартеници на метростанция „Младост“ и пред клуба на ВМРО в кв. „Овча купел“.

600

Сандански

Младежката организация на ВМРО - Сандански зарадва своите съграждани с патриотични мартеници и картички с легенда за мартеницата за празника в центъра на града.

600

Силистра

ВМРО - Силистра подари на пенсионерите от Дома за стари хора в града мартенички и картички по случай празника. На живущите в дома за стари хора бяха предоставени вкусни погачи от народния представител Александър Сабанов. В изработката на мартеничките активно се включи и женската организация на ВМРО - Силистра.

600

Кюстендил

ВМРО - Кюстендил зарадва жителите на две села от Общината с патриотични мартеници. Целта ни е да запалим патриотичния дух сред младите хора, които още повече да почитат нашите национални празници и да пазят българските традиции, каза лидерът на ВМРО - Кюстендил Георги Петров.

600

Бургас

От ВМРО - Бургас изработиха и раздадоха стотици мартеници на бургазлии, включително и на членовете на над 10 пенсионерски клуба в града.

600

Русе

Воеводите от Русе също раздадоха патриотичните картички и мартеници на своите съграждани.

600

Западните покрайнини

От името на ВМРО бяха дарени мартеници за българчетата в училищата в Цариброд.

Благоевград

ВМРО - Благоевград раздаде на своите съграждани също патриотични мартеници и специално избработени картички с българска шевица и легенда за мартеницата.

Враца

По случай 1 март младежката организация на ВМРО - Враца раздаде на своите съграждани патриотични мартеници и специално избработени картички с българска шевица и легенда за мартеницата. „Нишката, която ни свързва, да не се прекъсва никога. Да сме здрави, да сме весели, да сме щастливи, да сме българи...“.

Плевен

ВМРО - Плевен дари с мартеници деца със специални потребности и възрастни хора от града. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *