В петък Обединени патриоти закриха кампанията си за 24 МИР – София

В петък Обединени патриоти закриха кампанията си за 24 МИР – София

25 март 2017  |   0 коментара

„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ закриха кампанията си за 24 МИР София с концерт в парк „Заимов“.

На събитието, което слага край на една изключително отворена към хората и наситена със срещи кампания, за подкрепа спектакъл изнесоха певецът Алекс и Ансамбъл „Гоце Делчев”.

В словото си след програмата д-р Султанка Петрова, председател на Националната женска организация на ВМРО и кандидат за народен представител – втора в листата на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в 24 МИР, благодари за чудесните изпълнения на творците и напомни, че събитието е един своеобразен прекрасен празник в навечерието на Благовещение.

Ние от Обединени патриоти сме за запазване на българските традиции, българската култура, българските ценности. Именно за това решихме да ви изненадаме с този  прекрасен концерт с най- стария ансамбъл в България „Гоце Делчев”. Тези носии, които виждате имат 120 г. история. Всичко, това, което правят тези момичета и момчета го правят от сърце за вас, каза пред симпатизантите на Патриотите Петрова.

Ето пълен текст на нейния призив към българите във връзка с предстоящите избори:

Скъпи приятели, българи, братя и сестри, на 26 март 2017 г. предстоят избори. 27 г. ни разделят на леви и десни, на сини и червени, ние се обединихме в името на майка България. Ние се обединихме, за да тръгнем напред и да направим живота в България по-добър. Всичко това, което направихме в 43-тотоо Народно събрание бяха първите стъпки, макар и много трудни. Бяхте лъгани, че ще увеличат пенсиите. Бяхте лъгани, че ще има по-високи доходи. Но това, което ние направихме е отказване от Правителство в предния парламент, защото ни не се съгласиха с искането ни за увеличение на минималната пенсия. Не, ние няма да отстъпим, защото трудът на нишите родители беше ограбен, защото всички тези 27 г. бяхме лъгани и унищожавани. Унищожиха образованието, здравеопазването, социалната система. Не, това не е нашата България!

Ние искаме справедливост, ред, спокойствие и мир! Ние ще се борим за това, за нашите деца!

Моята мисия в 43-тото НС беше за закрила правата на децата, на българските семейства, на възрастните хора, на хората с увреждания, на родителите, които отглеждат деца с увреждания. Моята мисия ще продължи и в следващото Народно събрание, защото тези хора бяха забравени от правителството. Не мога да си представя как през всичките тези  години никой не постави въпроса за социалната политика. Политиката, която определя отношението на едно правителство към своите граждани. Ние направихме това, бяхме до хората и чухме техните проблеми. Ние живяхме с техните мъки и тъги.

Образованите хора в България бяха принудени да работят като таксиметрови шофьори, като улични търговци, като охранители, защото бяха прокудени от работните си места.

Ние искаме възраждане на България! Ние искаме нов модел на управление! И това може да се случи само, ако Обединени патриоти са във властта.

За това Ви моля да гласувате!

Днес всички мои колеги са на границата, защото не искаме Турция да решава нашата съдба. Всеки един от вас трябва да има отговорност и да отиде да гласува. За нас е много важно да бъдем подкрепени, защото ние искаме да променим България! За нас България е над всичко!

Ние не се влияем от Вашингтон, от Анкара или Москва, ние се влияем от интересите и мнението на българския народ и искаме да му служим!

Да живее България! България над всичко! Гласувайте с № 17 на 26 март 2017 г. Да живее  майка България!

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *