Всички структури на ВМРО във Врачанско подкрепят Ангел Джамбазки за водач на листата за евроизборите

Всички структури на ВМРО във Врачанско подкрепят Ангел Джамбазки за водач на листата за евроизборите

30 януари 2019  |   0 коментара

Структурите на ПП „ВМРО – Българско национално движение“ в област Враца подкрепиха единодушно кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата за евровота.

Това стана ясно на провело се през почивните дни разширено заседание на Областния комитет на ВМРО област Враца. Събранието се състоя в клуба на ВМРО в гр. Криводол в присъствието на ръководството на Областния комитет и председателите на общинските комитети от областта. Отчетено беше, че ВМРО разполага с 59 местни организации в област Враца, които ще излъчат свои представители на редовния конгрес на ВМРО-БНД, който ще се проведе на 23 март 2019 г.

Насрочена беше дата – 16 март 2019 г. за провеждане на Областна отчетно-изборна конференция на ВМРО за област Враца.

Утвърден бе и Областен предизборен щаб за изборите за български представители в Европейския парламент, който ще се оглавява от народния представител и областен председател на ВМРО Красимир Богданов. Определени бяха критериите и сроковете за учредяване на Общински предизборни щабове в 10-те общини на Област Враца. Всички общински структури подкрепиха единодушно кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата за евровота.

По предложение на председателя на Общински комитет на ВМРО - общ. Криводол д-р Тихомир Тодоров беше назначено служебно ръководство на местната организация в гр. Криводол в състав Атанаска Илиева, Божидар Богданов и Иван Върбин, като то има мандат до края на м. октомври 2019 г.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *