Всички на територията на България трябва да сме равни пред законите!

Всички на територията на България трябва да сме равни пред законите!

13 юли 2017  |   0 коментара

Миналата седмица бяха освободени двама от нападателите над децата от Асеновград. Преди дни беше освободен биячът на незрящи туристи в Несебър, а днес съдът пусна агресорите над невинно момче от Смолян.

Ето срещу това ние от ВМРО - Българско национално движение се борим! Липсва справедливост и еднакво прилагане тежестта на закона над хората, които си позволяват да нарушават обществения ред и сигурността в България! Съдът трябва да прилага тежестта и силата на закона така, както е разпоредена от законодателя независимо от пол, раса, етническа принадлежност или обществено положение. Шведът, ритнал камериерка, все още е в ареста само заради обществения отзвук.

Това написа в социалната мрежа евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. 

Ето целия му коментар:

Ние от ВМРО – БНД искаме да напомним, че циганинът, ритнал жена в германското метро, въпреки експертизите за невменяемост беше осъден на 2 години и 11 месеца затвор именно заради обществения отзвук в Германия.

В България работи романската правна система, т.е. тази, взаимствана от Германия. А именно, законът е водещ и еднакъв към всички, а не казусът. Защо там тя работи, а у нас не?

Ние от ВМРО-БНД за пореден път апелираме за справедливо правораздаване и правоприлагане! Ние сме против безконтролното освобождаване на доказани агресори и неадекватното правоприлагане в българските съдилища.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *