ВМРО - Ямбол откри обновения си клуб

ВМРО - Ямбол откри обновения си клуб

06 март 2019  |   0 коментара

С тържествен водосвет, отслужен от отец Георги, бе открит обновеният клуб на ВМРО в Ямбол. Патриотите от ВМРО от Ямболската организация получиха пожелание за здраве, благоденствие и много успехи. Отец Георги в своето слово благослови родолюбивото начинание, както и всички повече от 50 присъстващи членове и симпатизанти на Организацията.

В приветствието си областният председател на ВМРО - Ямбол д-р Георги Георгиев подчерта, че денят на откриването съвпада с датата на рождението на великия лидер и национален герой Тодор Александров. Неговото дело и завети не са забравени,  те са пътеводна звезда за всички нас, патриотите от Ямболска област, посочи областният председател на партията.

Д-р Георгиев подчерта, че ВМРО, най- българската, истинска и родолюбива организация, която изповядва християнските ценности и добродетели, почита своите предци и български герои, вярва и следва изконните народни български и семейни традиции и ще бъде стожер в борбата за отстояване на националната кауза, завещана ни от нашите възрожденци.

Предстоят ни трудни, но и славни дни, но с вярата в Бог и в правотата на нашето дело, ще успеем, завърши словото си Георги Георгиев.

Накрая всички присъстващи се почерпиха със специално приготвената погача, направена за събитието от дамите от женската организация на ВМРО - Ямбол.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *