ВМРО - Хисаря избра ново ръководство и номинира Ангел Джамбазки за водач на листата за евроизборите

ВМРО - Хисаря избра ново ръководство и номинира Ангел Джамбазки за водач на листата за евроизборите

07 март 2019  |   0 коментара

В навечерието на националния празник 3 март Патриотите от гр. Хисаря проведоха общинска конференция на структурите на ВМРО, на която избраха ново ръководство. 

Гости на събитието бяха депутатът Александър Сиди, областният председател на ВМРО Стефан Послийски, Георги Какалов - заместник-председател на Общински съвет - Марица и регионалният координатор Нина Гьошева.

Новият лидер на Патриотите в Хисаря Калин Димитров начерта основните цели и дейности на Организацията пред своите съратници. Ето и част от приоритетите в бъдещата им работа:

Популяризиране на многовековните български традиции, обичаи, бит, култура, история и духовност. Организиране и реализиране самостоятелно или в сътрудничество с други организации и институции на различни беседи, дискусии, кръгли маси, семинари, форуми, както и на многообразни културни и спортни събития.

Подпомагане на различни младежки, обществени дейности и инициативи, насочени към изучаване и проучване на българското минало. Възпитаване на подрастващите в бодър дух на родолюбие, трудолюбие, чест, достойнство и патриотизъм.

Общинската структура на ВМРО - Хисаря с пълно единодушие направи своя избор в лицето на Ангел Джамбазки за водач на листата на предстоящите евроизбори през месец май. Членовете на местната организация в Хисаря го определиха като най-разпознаваем, най-успешен и работещ евродепутат, като отбелязаха, че такива са всички проучвания и класации на ЕП. 

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *