ВМРО с организация и кандидат-кмет в с. Бързина

ВМРО с организация и кандидат-кмет в с. Бързина

29 юни 2015  |   0 коментара

ВМРО учреди своя организация в с. Бързина, общ. Хайредин, обл. Враца. Събитието се състоя на 27 юни в присъствието на десетки жители на селото. Те дойдоха, за да се срещнат с народния представител от Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО Красимир Богданов и новоизбрания председател на структурата в Бързина Любомир Симеонов.

Хората поставиха много въпроси, а след последвалата дискусия заявиха подкрепата си за патриотите и пожелаха г-н Симеонов да бъде издигнат за кандидат-кмет на селото.

Присъстващите бяха зарадвани с програма, която започна с рецитация на наградено авторско стихотворение, изпълнено от малката внучка на Людмил Симеонов. Клубът по таекуондо от Козлодуй - с ръководител световния шампион Цветан Симеонов, представи демонстрация на бойни умения. Програмата продължи с български народни песни и хора.

Гости на събитието бяха председателите на ВМРО във Враца, Козлодуй и Криводол Красимир Ангелов, Радослав Василев и д-р Тихомир Тодоров, както и регионалният организатор за Северозападна България Марин Цветков.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *