ВМРО с нов успех в пътя към Витоша

ВМРО с нов успех в пътя към Витоша

06 август 2015  |   0 коментара

От началото на месец август предвижването до Витоша е още по-лесно след като бе прието предложението на общинския съветник от ВМРО в София Димитър Антов. Той внесе писмо до заместник-кмета по транспорта Любомир Христов, в което се иска първият автобус № 63 за Витоша да е в 7 часа сутринта, а последният от планината да е в 19 часа. Предложението е прието и новото разписание вече е факт, което прави пътуването до Витоша много по-лесно и удобно за туристите.

Припомняме, че след усилията на съветника и няколкогодишната борба на ВМРО маршрутът на автобус 63 беше удължен, за да могат столичани да стигат до „Златните мостове“ във Витоша планина, тъй като преди това достъпът чрез градски транспорт бе изцяло отрязан.

До промяната на часовете в разписанието на автобус 63 се стигна след като в централата на ВМРО започнаха да пристигат  сигнали с молба да бъде преместен часът на тръгване на първия автобус от София, а също така и часът на тръгване на последния автобус от „Златните мостове“, за да може гражданите пълноценно да се възползват от линията.

Сигналите на хората обаче описват и други проблеми – за претъпкани автобуси и неуспели да се качат в тях софиянци, за возила, които закъсват по път или въобще не успяват да тръгнат от началната спирка.

Днес във ВМРО е получен и сигнал, че желязната спирка на колелото на „Златните мостове“ вече я няма. Туристите, които сезираха за това, имат съмнение че тя се е оказала в някой пункт за скрап. Димитър Антов пое ангажимент да провери информацията и да поиска поставянето на ново съоръжение.

ВМРО – София продължава да следи за проблемите, свързани с градския транспорт в столицата. Централата на партията е отворена за предложения и сигнали от граждани.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *