ВМРО се включи в кампанията „Да изчистим България“

ВМРО се включи в кампанията „Да изчистим България“

17 септември 2018  |   0 коментара

В много населени места в страната представители на ВМРО участваха в кампанията на БТВ „Да изчистим България за един ден“, която се състоя в почивните дни.

Патриотите от ВМРО целогодишно провеждат подобни акции, като част от инициативата „Зеленото е родолюбие“, която цели опазване на природата в България.

В Силистра в „Да изчистим България за един ден“ се включиха народният представител Александър Сабанов и областният координатор Веселин Георгиев се включиха активно в мероприятието.

Съдействахме активно с личен труд, както и с осигуряването на бои, четки, валяци, хербициди за дооблагородяването на района на самолета в града ни. Адмирации за живущите в квартала, които подеха инициативата за превръщането на този змиярник в едно прекрасно кътче за отдих, споделят участниците в акцията от ВМРО – Силистра. (снимки >>>)

В Троян членове на ВМРО подкрепиха националната инициатива „Да изчистим България“ като първият етап бе в събота в парк „Тончо Стаевски“, местността Станковското. Чистенето продължи и в неделя, 16 септември, в началото на Троянския проход над с. Балканец. Бяха събрани над 1500 кг. боклук.

Почистихме боклуците на хората, които „обичат“ природата, но не я пазят. Благодарим на Габриел Савов, директор на РИОСВ – Плевен, за осигурените ръкавици и чували за боклук, споделят от ВМРО – Троян. (снимки >>>)

За поредна година екипът на Областна администрация Русе, начело с областния управител Галин Григоров от ВМРО, се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“. На територията на област Русе в инициативата са се включили повече от 12500 души, което е своеобразен рекорд. (снимки >>>)

ВМРО – Ботунец също се включи в акцията по почистване. Събрани бяха 7 чувала боклук предимно пластмасови шишета чаши и опаковки от семки и лакомства.

Със семейството ми и наши приятели изчистихме около новия фитнес и околоблоковото пространство. Бих помолил нашите комшии и съкварталци да се опитат да подържат чисто. Браво ма всички деца, които помагаха! За тях имаше и награди, споделя председателят на структурата Николай Димитров.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *