ВМРО – Септември подпомага образованието в българското семейство

ВМРО – Септември подпомага образованието в българското семейство

24 юни 2019  |   0 коментара

ВМРО - Септември с цел да насърчи патриотизма сред децата ежегодно организира съревнование за детска рисунка на тема „България - моята мила Родина“. Рисунките се продават благотворително. Тази година са събрани 100 лева. Събраните средства ще бъдат използвани за подпомагане образованието на нуждаещи се ученици от българско семейство от община Септември. Семейството ще бъде определено съобразно обявените изисквания в създаденото събитие в групата ВМРО - Септември (при наличие на деца, ученици, участници в съревнованието, успех на учениците, образование на родителите, за традиционни семейни отношения, среден доход на семейството, патриотично възпитание на децата). Организаторите си запазват правото да проверяват и изискват доказателства за заявените данни.

По този начин освен че ВМРО ще подпомогне образованието на децата в едно нуждаещо се българско семейство, ще изрази и вижданията си за подпомагане на създаването на по-благотворна семейна среда на децата ни. От ВМРО – Септември изразяват увереност, че всички усилия, насочени към възпитанието на българските деца, ще ги превърнат в едни достойни граждани на нашата Родина, които да я поведат към възход и благополучия.

На учениците от избраното семейство със събраните средства ще бъдат закупени ученически пособия за първия учебен ден на новата 2019/2020 учебна година. За заявяване и въпроси семействата може да се обръщат към председателя на ВМРО - Септември Кузо Божинов на телефон 0893 359239.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *