ВМРО - Русе направи номинациите си за депутати

ВМРО - Русе направи номинациите си за депутати

09 февруари 2017  |   0 коментара

На разширена среща между Общинското и Областното ръководство на ВМРО бяха обсъдени имената на войводите, които ще бъдат номинирани за народни представители от 19 МИР.

Сред тях е досегашният депутат от ПГ на ПФ и заместник-председател на ВМРО-БНД Искрен Веселинов, председателят на групата общински съветници „ПАТРИОТИТЕ ВМРО, ГЛАС НАРОДЕН“ в местния парламент и регионален координатор Галин Григоров, бизнесменът от Бяла Иван Гьоков, председателят на Общинското ръководство на ВМРО - Русе и юрист Асен Даскалов, финансистът Валентин Джамбазов от Сливо поле, както и Нина Крушева – настоящ общински съветник и изпълнителен директор на голяма русенска фирма, произвеждаща своята продукция за световноизвестна шведска верига магазини за мебели.

За национални номинации бяха предложени лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, както и организационният секретар Юлиан Ангелов, и двамата русенци.

Междувременно стана ясно, че Веселинов е попаднал сред номинираните за народен представител на провелата се по същото време среща на ръководствата във Враца. Там русенецът е предложен за национална номинация, наред с другите популярни лица на организацията, сред които Ангел Джамбазки, Милен Михов, Атанас Стоянов, Султанка Петрова, Красимир Богданов, Борис Вангелов и Емил Димитров - Ревизоро.

Коментари

Напиши коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *